• De « Marronnier »

    In het hart van de Ardennen, de Marronnier heet u welkom.

Le Marronnier

Graag stellen wij u onze bed-and-breakfast voor, met alle mogelijkheden en aanbiedingen. We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten.

Indien u verdere informatie wenst, aarzelt u alstublieft niet om ons te contacteren.

Hopelijk tot ziens.

Mevrouw Leroy

Historiek

Le Marronnier ligt in het dorp Beausaint, in een bosrijke omgeving op 3 km van La Roche-en-Ardenne. De naam verwijst naar de oude kastanjeboom, ingebouwd in de stenen muur die het domein omwalt sinds de 16e eeuw.

Beausaint is een charmant, Ardens dorpje, dat er in geslaagd is haar authentiek karakter te bewaren. De schitterende omgeving met gevarieerde landschappen, is uitermate geschikt voor wandelingen, excursies, enz…

facade le marronnier

De Kamers

Wij bieden 4 comfortabele kamers aan, elk genoemd naar een beroemde schilder.

De « Monet »

90€/nacht

De « Gauguin »

130€/nacht

De « Klimt »

90€/nacht

De « Van Gogh »

90€/nacht

Gemeenschappelijke ruimtes

In de grote woonkamer met open haard kan u in alle rust genieten van de warmte en gezelligheid, bordspelen, tv-kijken of de toeristische info doornemen.

In deze ruimte worden ook het ontbijt geserveerd.

Aangezien Le Marronnier een 16e eeuwse woning is in typische Ardense stijl, werden alle renovaties en veranderingen nauwgezet uitgevoerd, met respect voor haar authenticiteit en in een vintage kader.

Terras en Tuin

In ‘Le Marronnier’ geniet u in alle rust van een bloementuin met tafels en stoelen. Ons terras en tuin zijn volledig te uwer beschikking om volop te genieten van de kalmte van uw verblijfplaats.

U kan tevens gebruik maken van een beveiligde parking op de eigendom en van een stalling voor motoren.

Reserveer nu uw kamer
Contacteer ons

Ligging

Le Marronnier ligt in Beausaint, Rue du Marronnier 2, op 3 km van het stadscentrum van La-Roche-en-Ardenne. De snelweg NR4 en de ‘barrière de Champlon’ liggen op ongeveer 8km.

De B&B ligt in het hart van de Ardennen, dicht bij populaire toeristische attracties zoals: de grotten van Han-sur-Lesse, Fourneau Saint-Michel, Du Mardasson de Bastogne, Site du Hérou à Nadrin

facade_2014_1

 

Activiteiten

Ons dorp biedt een brede waaier aan sportieve en culturele activiteiten: 250 km gemarkeerde wandelpaden, maar ook een deel van de rivier de Ourthe, die uitermate geschikt is voor kayaken en raften.

In La Roche-en-Ardenne kan u ook naar hartenlust shoppen.

Waar is La Roche-en-Ardenne en hoe kan u het bereiken ?

La Roche-en-Ardenne is een klein stadje in de Haute Ardenne, hoofdstad van het Marche district, in de provincie Luxemburg. Als een voorhoede, houdt ze de wacht over de bovenrivier van de Ourthe, die wild door de vallei stroomt, aan de voet van schistrotsten, naaldwouden, prairies en terrassen.

U kan La Roche-en-Ardenne ook bereiken via het openbaar vervoer. Via bus in station SNCB in Marloie en Melreux.

* Trein via Luik: Liège-Jemelle, met halte in Melreux en dan met bus n° 13 naar La Roche.

* Trein via Brussels: Brussel-Arlon/Luxemburg, met halte in Marloie en dan met bus n° 15 naar La Roche.

* Voor de juiste uurroosters : tel.: 084/36.77.36 (Toeristische Informatiedienst).